Sauna Top 5 – Ede

Een dagje uit in centraal Nederland en lekker ontspannen? Een sauna Ede of omgeving heeft u snel gevonden via onze website. Op deze pagina vindt u ons aanbod aan sauna’s in de buurt van Ede. Via de blokken hieronder ziet u reviews van sauna’s en in de tabel die daaronder volgt ziet u de reisafstanden en tijden om van sauna Ede naar het betreffende wellnesscentrum te komen. Voor meer informatie over een van deze sauna’s kunt u op de blokken klikken om naar de pagina van de sauna gaan.

Sauna Drome Putten – 28,7 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Op een klein half uur rijden van Ede vindt u een van de top sauna’s van Nederland. In Putten vindt u het wellnesscentrum Sauna Drome Putten. De sauna’s bij Sauna Putten zijn erg fraai ingericht en een must-see voor de sauna liefhebbers in Nederland. Met name de saunatuin en vijver geven een unieke beleving aan een bezoek aan Sauna Drome Putten. Wanneer u de pagina bezoekt geeft de afbeelding hier al een duidelijk beeld van weer.

Sauna de Veluwe – 6,3 km (Lunteren)

Is de afstand naar Sauna Putten te groot dan vindt u op slechts 6 kilometer (10 minuten rijden) van Ede Sauna de Veluwe in Lunteren. Als het gaat over sauna’s en welzijn dan zult u bij Sauna de Veluwe ook niks tekort komen. Sauna de Veluwe is een middelgrote sauna met een zeer vriendelijk personeel. Een uitermate geschikte mogelijkheid om even tot rust te komen.

Sauna Heuvelrug – 13,5 km (Veenendaal)

Ten westen van Ede vindt u Sauna Heuvelrug. Deze vindt u op 13 kilometer afstand (21 minuten rijden in de auto) en is te vinden in Veenendaal. Enkele faciliteiten bij Sauna Heuvelrug zijn de hooibergsauna, de whirlpool, het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de zoutsteensauna, een heerlijke hamam behandeling of het sanarium. Sauna Heuvelrug heeft nog meer te bieden. Dit leest u allemaal terug op de pagina van deze sauna.

Betuwsch Badhuys – 26,6 km (Lienden)

Richting het zuiden vindt u na 26 kilometer het Betuwsch Badhuys nadat u de Nederrijn over bent. Het Betuwsch Badhuys geeft u de mogelijkheid om te blijven overnachten. Daarnaast heeft u hier ook ge modelijkheid om de sauna privé af te huren.

Sauna Velp – 27,5 km (Velp)

Tot slot hebben wij een laatste sauna voor u. Ten oosten van Ede bezoekt u Sauna Velp. Een zeer geschikte sauna om uw lichaam en geest de rust te geven die het zo nu en dan nodig heeft. Naast de sauna’s vindt u hier ook Oosterse rasul, een hot whirlpool, een restaurant, een kruidentempel en nog meer!

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Sauna Drome Putten  28,7 km  26 min.
 Sauna de Veluwe  6,3 km  10 min.
 Sauna Heuvelrug  13,5 km  20 min.
 Betuwsch Badhuys  26,6 km  31 min.
 Sauna Velp  27,5 km  26 min.