Top 5 – Sauna Hilversum

SpaSereen – 21,5 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Slechts op 23 minuten rijafstand van Hilversum bent u bij een van de top gewaardeerde sauna’s van Nederland. In Tienhoven vindt u het wellnesscentrum Sauna SpaSereen. Tienhoven is te vinden ten zuid-westen van Hilversum. Voor de meeste mensen is een rit van 21,5 kilometer het zeker waard om een dag in de sauna’s en baden van SpaSereen te kunnen ontspannen. Daarnaast heeft SpaSereen een aantal behandelingen waar u gebruik van kunt maken.

Spa Wellness Weesp – 15,8 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

In Weesp kunt u naar Spa Wellness Weesp. Weesp ligt richting het noord-westen van Hilversum. Op 20 minuten rijden bent u al bij de sauna Weesp en kunt u genieten in een van de vele sauna’s of baden. Deze sauna is onderdeel van Fitland.

Thermen La Mer – 24,1 km (Almere)

Verder kunt u naar Thermen La Mer in Almere. Hiervoor gaat u naar het noorden en rijdt u Flevoland in. Thermen La Mer beschikt over een fraaie sauna tuin die op de afbeelding is te zien. Met slechts 25 minuten rijden vanaf sauna Hilversum bevindt u zich bij Thermen La Mer in Almere.

Descansa – 19,7 km (Utrecht)

Richting het zuiden van Hilversum bezoekt u Descansa in Utrecht. Deze sauna is te vinden op een rijafstand van 23 minuten.

De Sauna van Diemen – 27,4 km (Diemen)

Vanaf Hilversum bent u ook zo in Amsterdam! De Sauna van Diemen bereikt u al op 25 minuten rijden.

  Wellness   Afstand van Hilversum   Reistijd
 SpaSereen  21,5 km  23 min.
 Spa Wellness Weesp  15,8 km  20 min.
 Thermen La Mer  24,1 km  24 min.
 Descansa  19,7 km  23 min.
 De Sauna van Diemen  27,4 km  25 min.

Een dagje uit naar sauna Hilversum

Een dagje uit in Hilversum in de provincie Noord-Holland? Niet is heerlijker dan een dagje uit naar de sauna. Lekker ontspannen en uw lichaam laten genieten. Helaas hebben wij in geen sauna Hilversum kunnen vinden, maar wij hebben wel een overzicht voor u gemaakt van alle sauna’s in de omgeving van Hilversum die u kunt bezoeken. Op deze pagina vindt u dit overzicht. Hieronder vindt u 8 blokken met sauna’s in de omgeving van Hilversum met de gemiddelde beoordeling van onze bezoekers. Zo ziet u direct welke sauna’s de beste zijn en in de omgeving van Hilversum kunt vinden.