Sauna top 8 – Sauna Zaandam

Zuiver Amsterdam – 18,1 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Bij Spa Zuiver Amsterdam ervaart u de kracht van het water. Er is een zwembad dat van binnen naar buiten loopt en er zijn heerlijke whirlpools te vinden.

Sauna Den Ilp – 13,4 km (Den Ilp)

Een van de dichtstbij liggende sauna’s van Zaandam is Den Ilp. Op slechts 18 minuten bent u al bij Sauna Den Ilp. Bij deze sauna kunt u gebruik maken van een van de baden, van de sauna’s of genieten in het restaurant. Verder biedt Sauna Den Ilp de mogelijkheid om een kleurtje te krijgen in de zonnestudio een massage of hamam behandeling te nemen.

Sauna Deco – 13,4 km (Amsterdam)

Iets verderop vindt u in Amsterdam Sauna Deco. Sauna Deco vindt u aan de Heregracht in Amsterdam en is al jaren een populair dagje uit in Amsterdam. Dit is een kleinschalige sauna.

Fort Resort Beemster – 16,3 km (Zuidoostbeemster)

Een van de populaire sauna’s in Nederland is Fort Resort Beemster. Met een zeer grote diversiteit aan faciliteiten en een goede service kunnen wij Fort Resort Beemster aanraden. Zowel een dagje uit voor de beginneling als de liefhebber van de sauna.

Sauna van Egmond Haarlem – 28,0 km (Haarlem)

In Haarlem vindt u twee sauna’s. Een hiervan is de Sauna van Egmond Haarlem. Met een aantal leuke sauna’s en baden is dit een prettige sauna in Haarlem om te bezoeken. U doet er met een auto een klein half uur over vanuit Zaamdam.

Sauna Ridderrode – 30,8 km (Santpoort-Zuid)

In het plaatsje Santpoort-Zuid vindt u heerlijke ontspanning bij de Sauna Ridderrode. Hier kunt u gebruik maken van een whirlpool, een kruidentempel, stoombad, er is zelfs een iglo te vinden en nog meer!

De Sauna van Diemen – 21,9 km (Diemen)

In Diemen vindt u de Sauna van Diemen. Hier treft u een zwembad aan, een whirlpool, twee Finse sauna’s, voetenbad, Turkse stoomcabine en er zijn verschillende behandelingen. Vanaf Zaandam rijdt u er slechts 21 minuten over om bij deze sauna te komen.

Spa Wellness Weesp – 30,5 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar Spa Wellness Weesp in Weesp. Deze sauna is onderdeel van Fitland en heeft bijzonder veel te bieden op het gebied van wellness. Bij Spa Wellness Weesp bent u met een reistijd van 28 minuten vanuit het centrum van Zaandam.

  Wellness   Afstand van Zaandam   Reistijd
 Sauna Den Ilp  13,4 km  18 min.
 Sauna Deco  13,4 km  26 min.
 Fort Resort Beemster  16,3 km  17 min.
 Zuiver Amsterdam  18,1 km  22 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  28,0 km  29 min.
 Sauna Ridderrode  30,8 km  32 min.
 De Sauna van Diemen  21,9 km  21 min.
 Spa Wellness Weesp  30,5 km  28 min.

Een leuk dagje uit naar de sauna – Sauna Zaandam

Gaat u een dagje uit in Zaandam? Wat is er dan heerlijker dan ontspannen in de sauna. Op deze pagina vindt u het overzicht met sauna Zaandam. Hieronder vindt u het overzicht met alle top sauna’s in Zaandam. In de afbeeldingen per sauna ziet u aan de hand van de sterren de gemiddelde beoordeling voor dat wellnesscentrum. Verder vindt u onder de sauna’s een overzicht met de afstand die u aflegt om hier te komen. We hebben geen directe sauna in Zaandam kunnen vinden. Daarom hebben we de beste sauna’s uit de omliggende plaatsen genomen.