Sauna top 6 – Sauna Zandvoort

Sauna van Egmond Haarlem – 13,2 km (Haarlem)

Sauna van Egmond Haarlem heeft meer voorzieningen te bieden. Deze zijn allen te vinden op de pagina van deze sauna Zandvoort. Beide sauna’s in Haarlem zijn te bereiken met 23 minuten rijden wanneer u vertrekt uit het centrum van Zandvoort.

Sauna Ridderrode – 13,7 km (Santpoort-Zuid)

Richting het noord-oosten kunt u Santpoort-Zuid bezoeken. In Santpoort-Zuid vindt u Sauna Ridderrode. Een zeer geschikte sauna met leuke voorzieningen. Er zijn diverse sauna’s, een kruidenbad, kruiden tempel, stoomcabine, iglo en diverse behandelingen. Verder vindt u hier een iglo, caldarium en zonnebanken. De meeste mensen kunnen zich hier wel in vinden.

Sauna Warmond – 29,9 km (Warmond)

Verder naar het zuiden vindt u Sauna Warmond. Bij deze sauna geniet u van hamam, sauna’s een restaurant, massages, een zonnestudio en kunt u in de watten worden gelegd tijdens een beauty behandeling.

Zuiver Amsterdam – 29,0 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

De beste sauna van Amsterdam is Zuiver Amsterdam. Een prachtige inrichting, heerlijke behandelingen en ontspannende baden. Vanaf Zandvoort doet u er ongeveer 36 minuten over om hier te komen.

Wellness Leiden – 32,8 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Wellness Leiden is erg populair en deze vindt u in het centrum van Leiden. Dit wellnesscentrum is een onderdeel van Fitland. Vanuit het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de stad Leiden. Vanaf Zandvoort kost het ongeveer 42 minuten rijden om bij Wellness Leiden te komen.

Sauna Amstelland – 33,2 km (Uithoorn)

In Uithoorn vindt u een prachtige sauna, Sauna Amstelland. Trek er circa 39 minuten voor uit om hier te komen wanneer u vertrekt uit Zandvoort met de auto.

  Wellness   Afstand van Zandvoort   Reistijd
 Sauna Ridderrode  13,7 km  24 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  13,2 km  21 min.
 Sauna Warmond  29,9 km  38 min.
 Zuiver Amsterdam  29,0 km  36 min.
 Wellness Leiden  32,8 km  42 min.
 Sauna Amstelland  33,2 km  39 min.

Een dagje uit naar sauna Zandvoort

Zandvoort vindt u aan de kust in Noord-Holland. Gaat u een dagje uit in Zandvoort of verblijft u hier tijdelijk? Een heerlijk dagje uit is niet verkeerd. De beste manier voor een dagje uit is naar een sauna Zandvoort. Helaas hebben wij geen sauna Zandvoort gevonden. Wel hebben wij voor u alle top sauna’s dichtbij Zandvoort gevonden. Op deze manier kunt u toch heerlijk ontspannen in de sauna zonder te ver te reizen. Hierboven ziet u een overzicht van de top sauna’s. Vervolgens ziet u de reistijden en afstanden en onderaan vindt u korte informatie over iedere sauna.