Overzicht – Sauna Deventer

Hieronder hebben wij een top 5 gemaakt van de beste sauna’s in Deventer of in de omgeving. Voor de volledige informatie kunt u doorklikken naar de pagina van de sauna. Hier kunt u tevens profiteren van kortingen en acties voor vele sauna’s.

Thermen Bussloo – 19,1 km (Voorst)

Wellness & Hotel Thermen Bussloo
€270,00
Call to action pijl

Vlakbij Deventer vindt u in Voorst het wellnesscentrum Thermen Bussloo. Waarschijnlijk is deze sauna voor u niet onbekend, aangezien het tot de top van de wellness in Nederland behoort. Geniet van de schitterende sauna’s, de saunabaden, maak gebruik van de zonnestudio of het restaurant of blijf overnachten bij Thermen Bussloo.

Veluwse Bron – 21,3 km (Emst)

Veluwse Bron in Emst, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Veluwse Bron
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Verder kunt u terecht bij de Veluwse Bron in Emst. Het is iets verder rijden, maar zeker een bezoek waar. U kunt hier genieten van tientallen sauna’s met ieder een eigen karakter. Een van de sauna’s is de wildobervatie sauna. Hier kunt u genieten van de wilde dieren vanuit de sauna. Zo heeft de Veluwse Bron nog tal van mogelijkheden.

De Bonsbergen – 21,8 km (Zutphen)

Wellness Center NLG de Bronsbergen
€41,50
€33,50
19% korting!
Call to action pijl
Dagentree Wellness Center de Bronsbergen
€37,50
€26,50
29% korting!
Call to action pijl

In Zutphen vindt u de Bronsbergen. Hier kunt u ontspannen en genieten in Romeinse stijl. Wilt u gebruik maken van de Hamam of van Rasul? Dat is hier mogelijk. Verder vindt u een restaurant om nog een heerlijke en gezonde hap te eten na of tijdens de saunarondes. Er zijn zeer veel verschillende sauna’s te vinden, zoals een infrarood sauna, bio-sauna, zoutsteensauna, houtgestookte sauna, kelo sauna, stoomcabine of de 70 graden sauna.

Sauna Swoll – 32,8 km (Zwolle)

In Zwolle kunt u naar Sauna Swoll. Deze sauna ligt op iets meer dan een half uur van sauna Deventer. Zowel binnen als buiten vindt u een bubbelbad, er is een buiten zwembad, een zwemvijver, een warm koud wisselbad en nog veel meer.

Sauna Bodycare – 23,5 km (Apeldoorn)

In Apeldoorn vindt u Sauna Bodycare. Deze sauna ligt op ongeveer 24 minuten rijden van Deventer. Hier kunt u gebruik maken van een hout gestookte Finse sauna, binnenzwembad, whirlpool, dompelbad, infrarood sauna, 80 graden sauna en nog veel meer! Bekijk het overzicht van de faciliteiten hier.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen Bussloo  Voorst  19,1 km  18 min.
 Veluwse Bron  Emst  21,3 km  27 min.
 De Bronsbergen  Zutphen  21,8 km  29 min.
 Sauna Swoll  Zwolle  32,8 km  33 min.
 Sauna Bodycare  Apeldoorn  23,5 km  24 min.

Geniet van een sauna Deventer of in de omgeving

Alle informatie over een sauna Deventer heeft Wellnesscentrum Nederland hier voor u verzameld. In de onderstaande tabel vindt u namelijk alles sauna’s en wellnesscentra in Deventer en in de omgeving. Voor iedere sauna kunt u meer informatie vinden, zoals een beschrijving, foto’s, reviews van andere bezoekers, contactinformatie, openingsuren en meer. Op deze manier helpen wij u de graag bij het vinden van een geschikt wellnesscentrum om een dag te genieten en te ontspannen van de dagelijkse sleur.