Top 5 – Sauna Maarssen

Een ontspannen dagje naar sauna Maarssen vinden doet u via deze website. Helaas hebben we geen directe sauna in Maarssen voor u kunnen vinden, maar het plaatsje tegen Maarssen aan is Tienhoven. In Tienhoven vindt u Sauna SpaSereen. SpaSereen is een van de populaire sauna’s in Nederland en zeker een bezoek waard voor de liefhebber van een dag naar de sauna. Hieronder vindt u meer informatie over deze sauna en over overige sauna’s in de omgeving van Maarssen.

✓ Sauna SpaSereen – 7,7 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Sauna SpaSereen behoort tot een van de top sauna’s van Nederland. Met een fraai aanbod aan sauna’s en baden weet dit wellnesscentrum zich te onderscheiden van anderen. Vanuit de Panorama sauna heeft u een prachtig uitzicht. Ditzelfde geldt voor het panorama zwembad. Op de pagina van SpaSereen vindt u deze op de afbeeldingen terug. SpaSereen heeft nog veel meer te beiden, zoals een lounge cabine, een bio-sauna, Rosarium, een Turks stoombad, wavecabine en nog veel meer. We hebben alles verzameld op de pagina van SpaSereen.

Descansa – 14,2 km (Utrecht)

In Utrecht vindt u sauna Descansa. Hier bent u op slechts 22 minuten rijden van Maarssen. U kunt hier gebruik maken van de sauna’s, heeft u de beschikking tot het zwembad of geniet van een heerlijke massage bij een van de specialisten.

Sauna Amstelland – 33,3 km (Uithoorn)

Op een half uur bij Maarssen vandaan kunt u genieten van de sauna’s bij Sauna Amstelland. Naast de sauna’s kunt u hier terecht voor Reiki, een beautybehandeling of laat u lekker masseren.

Spa Wellness Weesp – 28,9 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Onderdeel van Fitland is Spa Wellness Weesp in Weesp. Er kan zeker gezegd worden dat dit van Fitland is, want u treft hier een goede kwaliteit aan op het gebied van wellness. Zowel het aanbod van baden als de sauna’s. Spa Wellness Weesp vindt u op een klein half uur rijden van sauna Maarssen.

De Sauna van Diemen – 32,6 km (Diemen)

De Sauna van Diemen is compleet verbouwd en heeft een groot aanbod aan faciliteiten en voorzieningen. Bekijk hier alles over deze sauna. Vanaf Maarsen doet u er een klein half uur over om hier te komen.

  Wellness   Afstand van Maarssen   Reistijd
 Sauna SpaSereen  7,7 km  15 min.
 Descansa  14,2 km  22 min.
 Sauna Amstelland  33,3 km  30 min.
 Spa wellness Weesp  28,9 km  27 min.
 De sauna van Diemen  32,6 km  27 min.