Bekijk het aanbod van sauna Barendrecht

Wellnesscentrum Nederland helpt u op deze manier graag bij het vinden van een geschikte sauna. Meer informatie vindt u door op een van de onderstaande sauna blokken te klikken.

Thermen Holiday – 22,6 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Dichtbij Barendrecht vindt u een aantal van onze favoriete sauna’s. Een hiervan is Thermen Holiday. Thermen Holiday vindt u in Schiedam. Op slechts 20 kilometer vindt u dit paradijs aan wellness. De rit van Barendrecht naar Schiedam zal zich zeker uitbetalen. U vindt hier een fraai aanbod aan sauna’s en baden. Ook kunt u gebruik maken van de beauty afdeling, een massage nemen of plaatsnemen in het restaurant. Hier staan heerlijke en gezonde gerechten op u te wachten. De afbeeldingen die we hebben geplaatst op de pagina van Thermen Holiday zullen u al een duidelijk overzicht geven van de mogelijkheden. U ziet hier een aantal van de fraaie sauna’s. Tot slot kunt u ook een hamam behandeling nemen.

Elysium – 23,0 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Slechts iets verderop vindt u in Bleiswijk Elysium. Elysium is ook een favoriet in ons aanbod. Op de pagina van Elysium vindt u de actuele acties en deals waarvan u gebruik kunt maken. Check deze pagina dus altijd even voordat u een bezoek brengt aan Elysium. Op de pagina van Elysium vindt u ook het aanbod aan sauna’s en baden die u hier kunt vinden. Iedere sauna en ieder bad hebben we verder uitgewerkt. Zo heeft u alle informatie op een pagina.

Sauna Papendrecht – 15,4 km (Papendrecht)

Iets verderop vindt u Sauna Papendrecht. De naam lijkt veel op elkaar, maar het is niet dezelfde plaats. Vanaf het centrum van Barendrecht naar Sauna Papendrecht duurt het ongeveer 17 minuten. Een kleinschalige, maar gemoedelijke sauna.

Spa Gouda – 35,9 km (Gouda)

Spa Gouda vindt u in het centrum van de stad Gouda. Met de auto vanuit Barendrecht duurt het ongeveer 35 minuten om bij Spa Gouda te komen.

Centre du Lac – 33,0 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u in Pijnacker naar Centre Du Lac. Deze sauna ligt op ongeveer een half uur rijden van Barendrecht. Bij Centre Du Lac kunt u ook een heerlijke hamam behandeling nemen.

  Wellness   Afstand van Barendrecht   Reistijd
 Thermen Holiday  22,6 km  20 min.
 Elysium  23,0 km  26 min.
 Sauna Papendrecht  15,4 km  17 min.
 Spa Gouda  35,9 km  35 min.
 Centre Du Lac  33,0 km  31 min.

Top sauna’s dichtbij Barendrecht

Barendrecht heeft in de omgeving een zeer fraai aanbod sauna’s. Dit aanbod kunt u op deze pagina terugvinden. Wij verzamelen hier alle top sauna’s in de omgeving van Barendrecht. U ziet dan ook direct de gemiddelde beoordelingen bij iedere sauna staan. Onder de beoordelingen ziet u een overzicht met de reistijd en afstand vanaf sauna Barendrecht. Hiermee hebben wij het centrum van Barendrecht genomen.