Top 5 – Sauna Naaldwijk

Naast de Hoek van Holland (in Zuid-Holland) vindt u Naaldwijk. Voor een dagje uit in Naaldwijk gaat u natuurlijk het liefst naar de sauna. Heerlijk ontspannen, een gezellig dagje onder het genot van een drankje en een hapje en tegelijkertijd gezond voor uw lichaam. Voor een geschikte sauna Naaldwijk bent u op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben het beste aanbod in de buurt van Naaldwijk voor u verzameld. Hieronder ziet u de beoordeling, de afstanden vanaf sauna Naaldwijk en korte informatie.

Thermen Holiday (Schiedam) – 18,8 km

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

In Schiedam vindt u een van de populairdere sauna’s van Nederland. In de drukte van de Randstad vindt u toch nog een oase van rust. Thermen Holiday heeft veel te bieden om uw lichaam en geest tot rust te brengen. Bekijk hier de faciliteiten, vind korting voor Thermen Holiday en lees reviews van andere bezoekers.

Elysium (Bleiswijk) – 33,8 km

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Met tientallen sauna’s, een uitgebreid aanbod aan baden en het bijzondere duizend-en-een-nachtzwembad is Elysium in Bleiswijk een van de meest bekende sauna’s uit heel Nederland. Op onze website leest u reviews van andere bezoekers. Profiteert u van korting voor een dagje naar Elysium en vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Spavarin (Rijswijk) – 14,6 km

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Misschien naar Rijswijk? Hier vindt u Spavarin. Ook een zeer geschikte sauna met vele voorzieningen waar u als bezoeker gebruik van kunt maken. Daarnaast is deze sauna niet ver van sauna Naaldwijk verwijderd. Met 18 minuten bent u er al.

Caesar Den Haag (Den Haag) – 23,2 km

Een complex van in totaal 5.000 vierkante meter, diverse sportactiviteiten en een leuk ingericht wellness. Caesar Den Haag is een klein half uurtje verwijderd van Naaldwijk.

Centre du Lac (Pijnacker) – 29,7 km

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Bij Centre du Lac in Pijnacker vindt u in totaal 9 verschillende sauna’s, een leuk aanbod aan baden en overige sauna faciliteiten. Nieuwsgierig? Bekijk het overzicht met de faciliteiten op onze website door te klikken naar de pagina van Centre du Lac. Vanaf Naaldwijk doet u er ongeveer 27 minuten over om met de auto bij deze sauna te komen.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Holiday  18,8 km  20 min.
 Elysium  33,8 km  31 min.
 Spavarin  14,6 km  18 min.
 Caesar Den Haag  23,2 km  28 min.
 Centre Du Lac  29,7 km  27 min.

De beste sauna’s dichtbij Naaldwijk

Indien u zoekt naar een sauna Naaldwijk dan raden wij u Thermen Holiday of Elysium aan. Deze sauna’s zijn niet alleen populaire in de buurt van Naaldwijk, maar in heel Nederland. Of u de sauna’s bezoekt voor uw gezondheid of voor een gezellig dagje uit. Bij beide sauna’s zult u gegarandeerd slagen. Gezien het ruime aanbod aan sauna’s en baden is een ticket om de sauna te betreden niet goedkoop. Wij streven er naar om alle tickets met korting te verzamelen op onze website. Zo betaald u niet teveel wanneer u gebruik maakt van de sauna’s en overige faciliteiten. Voordat u een van deze sauna’s bezoekt is het dus goed om de pagina van Elysium of Naaldwijk even te bekijken. Naast de korting kunt u hier een eerste indruk krijgen aan de hand van de afbeeldingen en de beschrijving. Verder vindt u er de gebruikelijke informatie, zoals de contactinformatie en openingstijden. Tot slot leest u reviews en andere bezoekers en kunt u uw eigen feedback over het wellness achterlaten.