Alle informatie over sauna Vlaardingen

Bekijk hieronder het overzicht van de sauna’s dichtbij Vlaardingen. U ziet de afstanden, reistijden, sauna informatie en kunt de sauna’s bekijken door er op te klikken.

Thermen Holiday (Schiedam) – 5,6 km

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Thermen Holiday is de dichtstbijzijnde. Indien u niet van lange reistijd houdt kunt raden wij deze sauna aan. Hier bent u binnen 11 minuten vanaf sauna Vlaardingen. We geven u graag het overzicht aan faciliteiten, maar we komen de ruimte tekort om dat hier te doen. Daarom verwijzen wij u voor de faciliteiten graag door naar de pagina van Thermen Holiday. U ziet direct de eerste impressie wanneer u de afbeeldingen bekijkt. Op de afbeeldingen ziet u een aantal sauna’s en baden. Echter is het volledige aanbod nog vele malen groter!

Elysium (Bleiswijk) – 23,3 km

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Elysium is iets verder rijden. Onze mening is echter dat het een sauna is om niet te missen. Zeker wanneer Vlaardingen nog steeds zo dichtbij is. Met minder dan een half uur bent u al bij de ingang van dit indrukwekkende wellnesscentrum. Elysium is niet zomaar een favoriet. Het aanbod aan sauna’s, baden en de service zijn hier grotendeels verantwoordelijk voor. Wij zijn ook benieuwd hoe u dit ervaart. Laat het ons weten op de pagina van Elysium.

Spavarin (Rijswijk) – 24,2 km

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

In Rijswijk kunt u terecht bij Spavarin. Hier kunt u genieten van hamam massages, de sauna’s en de baden en u kunt hier blijven overnachten. Spavarin is met de auto vanaf Vlaardingen ongeveer 25 minuten rijden.

Centre du Lac (Pijnacker) – 24,4 km

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

In totaal 9 verschillende sauna’s, een groot aantal baden en nog veel meer om gebruik van te maken. Centre Du Lac in Pijnacker is een echte aanrader. Deze sauna is een klein half uurtje rijden vanaf Vlaardingen.

Caesar Den Haag (Den Haag) – 32,8 km

Kom naar Caesar Den Haag voor een Romeins ingericht wellnesscentrum. Naast wellness is er nog veel meer te beleven. Bekijk alle informatie door te klikken naar de pagina van Caesar Den Haag. Vanaf Vlaardingen doet u er ongeveer 34 minuten over om bij deze sauna te komen.

  Wellness   Afstand van Vlaardingen   Reistijd
 Thermen Holiday  5,6 km  11 min.
 Elysium  23,3 km  26 min.
 Spavarin  24,2 km  25 min.
 Centre Du Lac  24,4 km  27 min.
 Caesar Den Haag  32,8 km  34 min.

Een leuk dagje beleven bij de sauna in Vlaardingen

Naast Rotterdam vindt u Vlaardingen. Voor het beste dagje uit naar de sauna in de buurt van Vlaardingen helpen wij u graag verder op deze pagina. U vindt alle top sauna’s in de buurt van Vlaardingen. Wij geven u in het kort informatie over deze sauna’s. Wilt u meer informatie? Klik dan verder via een van de onderstaande blokken. U ziet hier ook de gemiddelde sauna beoordeling van onze bezoekers. Tot slot hebben we voor het gemak de reistijden vanaf sauna Vlaardingen naar het betreffende wellnesscentrum geplaatst.