Sauna Top 8 – Sauna Haarsteeg

Op zoek naar een sauna in Brabant. Op deze pagina vindt u alle informatie voor sauna Haarsteeg en de omgeving. Indien u in Haarsteeg woont, tijdelijk verblijft of op bezoek wilt dan kunt u deze pagina gebruiken om de sauna’s in Haarsteeg en alle dichtstbijzijnde te vinden. Direct in Haarsteeg vindt u Brabant sauna Haarsteeg. Bent u op zoek naar deze sauna? Dan kunt u direct doorklikken naar de pagina om alle informatie te vinden. Op zoek naar een andere sauna? U kunt ook kiezen uit een van alle overige onderstaande opties.

Brabant Sauna Haarsteeg – 750m (Haarsteeg)

Direct in Haarsteeg vindt u Brabant sauna Haarsteeg. Dit is een privé sauna. U hoeft niet ver te rijden om bij deze sauna te komen. Brabant sauna Haarsteeg is geen groot wellnesscentrum, maar het beschikt over alle voorzieningen die u kunt verwachten van een sauna. Het is zeker een bezoek waard. U vindt hier een Finse bloksauna, een Eucalyptus sauna, een nevelhut, Turks stoombad, infraroodsauna, Zwembad, een dompelbad, voetenbad, rustruimte, massageruimte en een bar. Voldoende faciliteiten om te kunnen ontspannen lijkt ons!

Sauna Devarana – 6,8 km (Den Bosch)

In Den Bosch kunt u terecht bij Sauna Devarana. Een geschikte sauna met vele voorzieningen. Slechts op 10 minuten rijden van het centrum van Haarsteeg bent u er al. Bij Sauna Devarana is een zeer groot aanbod aan sauna’s te vinden. Op de pagina van Sauna Devarana is een geheel overzicht te vinden.

De Thermen – 18,2 km (Rosmalen)

Een ander wellnesscentrum welke wij kunnen aanbevelen om een kwartier rijden voor uit te trekken vanaf Haarsteeg is De Thermen in Rosmalen. Voor alle faciliteiten kunt u doorklikken naar de pagina van De Thermen.

Bron Apart – 22,1 km (Nuland)

In Nuland vindt u Bron Apart. Hier treft u een gezellige sfeer aan en kunt u genieten van de sauna’s, beauty, het restaurant, massages of zelfs blijven overnachten. Bij Bron Apart kunt u de sauna privé afhuren. Neem hiervoor contact op met Bron Apart.

Landgoed de Rosep – 22,2 km (Oisterwijk)

Verder vindt u in Oisterwijk Landgoed de Rosep. Bij Landgoed de Rosep is het mogelijk om te blijven overnachten. Meer faciliteiten bij Landgoed de Rosep zijn de bio-sauna, de Finse sauna, het zwembad, het stoombad, de infrarood sauna, de rustruimte of het bubbelbad.

SpaPuur – 30,2 km (Tilburg)

SpaPuur beschikt over de grootste kelo sauna van Brabant. Daarnaast zijn er nog tal van andere leuke sauna’s en baden. Bij SpaPuur in Tilburg komt u niks tekort op het gebied van wellness. SpaPuur ligt slechts op een rijafstand van 25 minuten van Haarsteeg. Naast de kelo sauna kunt u hier gebruik maken van een van de volgende sauna’s: Rozensauna, Finse sauna, Bio-sauna, Himalaya kristal zoutsteen sauna, Tubesauna’s, Infrarood sauna en de Finse lavendelsauna.

Mist City Spa – 33,0 km (Tilburg)

Betreedt u de sauna liever niet naakt in het bijzijn van anderen onbekenden? Dan kunt u de sauna privé afhuren in Tilburg bij Mist City Spa. Deze sauna ligt een half uur rijden verwijderd van Haarsteeg.

Thermen Goirle – 35,4 km (Goirle)

In Goirle kunt u naar Thermen Goirle. Deze sauna ligt iets meer dan een half uur rijden bij Haarsteeg vandaan. Hier vindt u de volgende sauna’s: laconium, bio-sauna, aufguss sauna, eucalyptus sauna, kristal zoutsteen sauna, panorama sauna.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Brabant sauna Haarsteeg  Haarsteeg  750 m  2 min.
 Sauna Devarana  Den Bosch  6,8 km  10 min.
 De Thermen  Rosmalen  18,2 km  16 min.
 Bron Apart  Nuland  22,1 km  18 min.
 Landgoed de Rosep  Oisterwijk  22,2 km  31 min.
 SpaPuur  Tilburg  30,2 km  25 min.
 Mist City Spa  Tilburg  33,0 km  30 min.
 Thermen Goirle  Goirle  35,4 km  32 min.