Overzicht sauna Oss

Een dagje uit door ontspanning te zoeken in Oss in Brabant? Op deze pagina treft u informatie aan over sauna Oss en sauna’s in de omgeving. U vindt gemakkelijk en snel een dagje uit waar u heerlijk kunt ontspannen met uw partner, familie of vriend of vriendin. Onderstaand vindt u de blokken van de sauna’s in de buurt van Oss. Via elk blok kunt u doorklikken naar de sauna die wordt weergegeven. De sterren geven de gemiddelde beoordeling aan van de sauna. Verder vindt u onder de blokken een tabel met de afstanden van het centrum naar Oss naar de sauna.

Wellnessboot Mill – 26,1 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Niet direct in Oss, maar toch in de buurt van sauna Oss vindt u Wellnessboot Mill. Wellnessboot Mill ligt op een klein half uur rijden van Oss en is te vinden in het gelijknamige plaatsje Mill. Voor een onvergetelijke dag naar de sauna is dit de plek om naartoe te gaan. U beleeft hier echte wellness, terwijl u zich op een boot begeeft!

Sauna Devarana – 26,2 km (Den Bosch)

Nog geen keuze kunnen maken uit een van de bovenstaande sauna’s? In Den Bosch kunt u ook terecht bij Sauna Devarana. Bij Devarana treft u niks minder aan dan de voorgaande. Sauna’s, baden, Rasul, hamam, massages, een beauty centrum en een restaurant.

Sanadome – 32,6 km (Nijmegen)

Sanadome Hotel & Spa
€190,00
Call to action pijl

Indien u de kracht van het water echt wilt ervaren dan raden wij aan om naar Nijmegen te gaan. In Nijmegen vindt u Sanadome. Sanadome kan u alles bieden op het gebied van baden. Zowel binnen als buiten heeft u een ruim aanbod om gebruik te maken van de baden.

Betuwsch Badhuys – 56,1 km (Lienden)

Indien u op zoek bent naar een wellnesscentrum waar u aan het eind van de dag niet naar huis hoeft en kunt blijven overnachten? Dan is het Betusch Badhuys wellicht iets voor u. U vindt het Betuwsch Badhuys in Lienden en is ongeveer 40 minuten rijden vanaf het centrum van Oss.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Wellnessboot Mill  26,1 km  29 min.
 Sauna Devarana  26,2 km  24 min.
 Sanadome  32,6 km  29 min.
 Betusch Badhuys  56,1 km  40 min.