Overzicht sauna Oss

Een dagje uit door ontspanning te zoeken in Oss in Brabant? Op deze pagina treft u informatie aan over sauna Oss en sauna’s in de omgeving. U vindt gemakkelijk en snel een dagje uit waar u heerlijk kunt ontspannen met uw partner, familie of vriend of vriendin. Onderstaand vindt u de blokken van de sauna’s in de buurt van Oss. Via elk blok kunt u doorklikken naar de sauna die wordt weergegeven. De sterren geven de gemiddelde beoordeling aan van de sauna. Verder vindt u onder de blokken een tabel met de afstanden van het centrum naar Oss naar de sauna.

Thermen Lucaya – 1,4 km (Oss)

De sauna van Oss is Thermen Lucaya aan de Spoorlaan in Oss. Het is slechts een aantal minuten rijden vanaf het centrum. Bij Thermen Lucaya vindt u diverse sauna’s en baden om gebruik van te maken, maar ook een rhassoul ritueel, hamam behandelingen en er vinden opgiet rituelen plaats in de sauna’s. Verder kunt u een kleurtje krijgen in de zonnestudio onder de zonnebank of u kunt culinair genieten in het restaurant. Tot slot vindt er elke dag om 16:00 klanksessies plaats.

Wellnessboot Mill – 26,1 km (Mill)

Niet direct in Oss, maar toch in de buurt van sauna Oss vindt u Wellnessboot Mill. Wellnessboot Mill ligt op een klein half uur rijden van Oss en is te vinden in het gelijknamige plaatsje Mill. Voor een onvergetelijke dag naar de sauna is dit de plek om naartoe te gaan. U beleeft hier echte wellness, terwijl u zich op een boot begeeft!

De Thermen – 14,9 km (Rosmalen)

Verder heeft u de keuze om uzelf naar Rosmalen te brengen naar De Thermen, waar echte wellness werkelijkheid wordt. Kom genieten in een van de sauna’s, de baden of neem een Rasul of hamam behandeling door een van de specialisten. Verder kunt u een overheerlijke massage nemen die de spieren de kans geven om te ontspannen en te rusten.

Sauna Devarana – 26,2 km (Den Bosch)

Nog geen keuze kunnen maken uit een van de bovenstaande sauna’s? In Den Bosch kunt u ook terecht bij Sauna Devarana. Bij Devarana treft u niks minder aan dan de voorgaande. Sauna’s, baden, Rasul, hamam, massages, een beauty centrum en een restaurant.

Sanadome – 32,6 km (Nijmegen)

Indien u de kracht van het water echt wilt ervaren dan raden wij aan om naar Nijmegen te gaan. In Nijmegen vindt u Sanadome. Sanadome kan u alles bieden op het gebied van baden. Zowel binnen als buiten heeft u een ruim aanbod om gebruik te maken van de baden.

Betuwsch Badhuys – 56,1 km (Lienden)

Indien u op zoek bent naar een wellnesscentrum waar u aan het eind van de dag niet naar huis hoeft en kunt blijven overnachten? Dan is het Betusch Badhuys wellicht iets voor u. U vindt het Betuwsch Badhuys in Lienden en is ongeveer 40 minuten rijden vanaf het centrum van Oss.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Lucaya  1,4 km  4 min.
 Wellnessboot Mill  26,1 km  29 min.
 De Thermen  14,9 km  15 min.
 Sauna Devarana  26,2 km  24 min.
 Sanadome  32,6 km  29 min.
 Betusch Badhuys  56,1 km  40 min.