Sauna top 5 – Sauna Veghel

Een dagje naar de sauna, maar weet u nog niet welke? Indien u een dagje uit gaat in de buurt van Veghel en op zoek bent naar een sauna dan zit u hier op het juiste webadres. Wij helpen u graag de sauna Veghel te vinden waar u naar op zoek bent. Voorheen was er Sauna Veghel. Helaas heeft Sauna Veghel de deuren moeten sluiten. Wij hebben hieronder de beste sauna’s in de omgeving verzameld waar u naartoe kunt. Door op een van de onderstaande sauna blokken te klikken gaat u direct naar de betreffende sauna toe. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over de sauna.

Wellnessboot Mill – 25,5 km (Mill)

Dagentree op BLUE Wellnessboot Mill, Brabant
v.a. €1,-
Call to action pijl

Onze favoriete sauna Veghel is Wellnessboot Mill. Slechts op 26 minuten rijden vanaf het centrum van Veghel. Wanneer u aankomt bij Wellnessboot Mill zult u beseffen waarom het de rit waard is. Hier vindt u vele wellnessvoorzieningen op een luxe boot. U zou verwachten dat er slechts een paar sauna’s of andere faciliteiten te vinden zijn. Echter heeft Wellnessboot Mill niks minder te bieden dan andere grote sauna’s in Nederland. Wellnessboot Mill is een onderdeel van Fitland. Op de pagina van Wellnessboot Mill vindt u alle mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken.

SpaSense – 39,4 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl
Een andere favoriete sauna is SpaSense. Deze sauna is nog wat verder rijden, maar ook deze raden wij zeker aan. Zorg wel dat u op tijd gaat wanneer u besluit om naar SpaSense te gaan. Deze sauna heeft een complex aanbod aan faciliteiten. Wanneer u alles wilt proberen bent u hier zeker een dagje zoet. Iedere dag gaan de deuren om 10:00 uur los.

Thermae Son – 16,0 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl
In Son kunt u naar Thermae Son. Deze sauna is te vinden richting het zuiden van sauna Veghel. Hiervoor volgt u de A50. Bij Thermae Son komt u op het gebied van sauna’s niks tekort. U kunt hier gebruik maken van de volgende sauna’s: puur natuur sauna, sonse bergen sauna, houten boerderij sauna, vuurtonnetje, een bio-sauna met lichttherapie en nog veel meer!

Wellness Helmond – 22,5 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl
Een andere sauna welke onderdeel is van Fitland is Wellness Helmond. Deze is te vinden richting het zuiden van sauna Veghel.

Sauna Devarana – 28,2 km (Den Bosch)

In Den Bosch vindt u Sauna Devarana. Deze sauna heeft een onwijs groot aanbod aan verschillende sauna’s en baden. Verder zijn er meerdere restaurant, is er zelfs een bioscoop en kunt u genieten van heerlijke behandelingen, zoals een hamam of rasul behandeling.

  Wellness   Afstand van Veghel   Reistijd
 Wellnessboot Mill  25,5 km  26 min.
 SpaSense  39,4 km  38 min.
 Thermae Son  16,0 km  23 min.
 Wellness Helmond  22,5 km  25 min.
 Sauna Devarana  28,2 km  29 min.