Vind vandaag nog een sauna Vught

Zoekt u ontspanning in de buurt van Vught? Hier bent u aan het juiste adres. Er is geen betere manier om te ontspannen dan een dagje naar de sauna Vught. Omdat het altijd moeilijk is om de juiste sauna te vinden helpen wij u hier graag bij op deze pagina. Wij hebben het aanbod van iedere beste sauna Vught in de blokken hieronder geplaatst. Deze zijn klikbaar. Wanneer u de pagina bezoekt vindt u uitgebreide informatie. Verder vindt u op de pagina ‘sauna Vught’ de afstand die u aflegt vanaf Vught naar een van de onderstaande wellnesscentra. Succes bij het vinden van de juiste!

Sauna Devarana – 7,7 km (Den Bosch)

Op nummer 1 van Sauna Vught hebben wij Sauna Devarana. Deze sauna vindt u direct naar Vught. Boven Vught vindt u deze sauna in Den Bosch. Op slechts 12 minuten bent u met de auto bij deze sauna. Sauna Devarana heeft een prachtig zwembad met een sterrenhemel erboven. Naast het zwembad kunt u hier terecht voor een beauty behandeling, een massage, hamam of rasul behandeling. Uiteraard bent u benieuwd naar de sauna’s bij Sauna Devarana. Een greep uit het aanbod aan sauna’s vindt u hier: een etage sauna, een infrarood cabine, een origineel stoombad of een zoutgrot sauna. Een totaal overzicht vindt u op de pagina van Sauna Devarana.

SpaPuur – 29,0 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

Op een klein half uur van Vught vindt u sauna SpaPuur. Hier maakt u gebruik van een rozensauna, een Finse sauna, een kelo sauna, tubesauna’s, een caldarium en zijn er nog veel meer sauna’s te vinden. Naast de sauna’s kun je gebruik maken van verschillende baden en behandelingen.

Thermen Goirle – 28,5 km (Goirle)

Bij Thermen Goirle kunt u gebruik maken van verschillende sauna’s, waaronder een panorama sauna, een eucalyptus sauna, een bio-sauna of een aufguss sauna. Verder vindt u er een sneeuwcabine en kunt u genieten van verschillende baden, rustruimten of behandelingen. De reistijd tussen Vught en Thermen Goirle is ongeveer 22 minuten.

Mist City Spa – 21,2 km (Tilburg)

Nog een privé sauna is te vinden in Tilburg. Hier treft u Mist City Spa aan op slechts 22 minuten van Vught.

Thermae Son – 28,7 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Bij Thermae Son zijn veel leuke sauna’s en baden te vinden. We noemen er een aantal: de puur natuur sauna, de sonse bergen sauna, het vuurtonnetje, een bubbelbad, zwembad, neveldouches. U treft hier nog veel meer leuke faciliteiten aan!

  Wellness   Afstand van sauna Vught   Reistijd
 Sauna Devarana  7,7 km  12 min.
 SpaPuur  29,0 km  29 min.
 Thermen Goirle  28,5 km  27 min.
 Mist City Spa  21,2 km  22 min.
 Thermae Son  28,7 km  21 min.