Sauna Top 9 – Sauna Waalwijk

Een uitje maken in het Brabantse Waalwijk? Of u hier nu woont of een dagje uit gaat, niets is heerlijker dan ontspannen in een sauna. Om u van dienst te zijn hebben wij op deze webpagina het overzicht van sauna Waalwijk. Op de website vindt u de beste sauna’s van Nederland. Wij hebben helaas geen geschikte sauna in Waalwijk gevonden, maar een overzicht gemaakt van de sauna die u gemakkelijk kan bereiken met de auto vanaf Waalwijk. Deze vindt u in de onderstaande blokken. In de tabel vindt u de reistijden en onder de tabel korte informatie per sauna. Staat uw sauna hier niet tussen? Gebruik onze tool om de geschikte sauna te vinden.

SpaPuur – 16,8 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

Iedereen heeft verschillende behoeften en daarom verschilt het wat de beste sauna is voor ieder. De sauna die wij op nummer 1 van sauna Waalwijk plaatsen in SpaPuur. Deze sauna vindt u in Tilburg. Dit ligt een dik kwartier onder Waalwijk. Deze sauna is gemakkelijk te bereiken. Verder krijgen wij erg veel positieve feedback op deze sauna en is deze een must-see voor de echte saunaliefhebber. Wij vinden dit een van de betere sauna’s van Brabant. U bent vast benieuwd geworden welke sauna’s SpaPuur te bieden heeft? Hier volgen er een paar: U vindt hier een rozensauna, een Finse sauna, een bio-sauna, een Finse lavendelsauna, tube sauna’s, een kelo sauna en een Himalaya kristal zoutsteen sauna. Naast de sauna’s is er nog veel meer, zoals een binnen- en buitenzwembad, een Turks stoombad, een binnen- en buiten bubbelbad, voetenbaden en nog meer! Als wij u nog niet hebben overtuigd dan kunt u de reviews van andere bezoekers nog lezen op de pagina.

Thermen Goirle – 21,9 km (Goirle)

Een moderne sauna in Brabant is Thermen Goirle. Dit is een gezellige en leuk ingerichte sauna in de plaats Goirle. Goirle vindt u onder Tilburg en is 25 minuten rijden vanaf Waalwijk.

Sauna Devarana – 16,3 km (Den Bosch)

In Den Bosch zelf hebben we ook een aanbevolen sauna gevonden. Hier kunt u naar Sauna Devarana. Voor sauna Devarana reist u slechts een kwartier. Hier vindt u onwijs veel verschillende sauna’s, baden en overige voorzieningen. We hebben er een schema van gemaakt waarbij alles in een overzicht is te vinden.

Sauna Oosterhout – 19,7 km (Oosterhout)

In Oosterhout vindt u een kleinschalige sauna. Hier vindt u Sauna Oosterhout. Deze sauna is 18 minuten rijden vanaf Waalwijk.

Mist City Spa – 19,5 km (Tilburg)

Nog een privé sauna in Tilburg is Mist City Spa. De afstand tussen Mist City Spa en Waalwijk is 24 minuten rijden met de auto.

Landgoed de Rosep – 27,6 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

In Oisterwijk vindt u een geschikte sauna om uw uitje naar het wellness te combineren met een wellness overnachting. Dit kunt u doen bij Landgoed de Rosep. Deze sauna is iets meer dan een half uur rijden vanaf Waalwijk.

Bron Apart – 31,6 km (Nuland)

Tot slot vindt u in Nuland de sauna Bron Apart. Hier heeft u zowel de mogelijkheid om een privé sauna te boeken als een openbare sauna. Deze sauna ligt slechts op 24 minuten rijden vanaf Waalwijk.

  Wellness   Afstand van Waalwijk   Reistijd
 SpaPuur  16,8 km  17 min.
 Thermen Goirle  21,9 km  25 min.
 Sauna Devarana  16,3 km  16 min.
 Sauna Oosterhout  19,7 km  18 min.
 Mist City Spa  19,5 km  24 min.
 Landgoed de rosep  27,6 km  31 min.
 Bron Apart  31,6 km  24 min.