Sauna top 7 – Sauna Noordwijk

De beste sauna’s in de omgeving van Noordwijk vindt u hieronder. Klik op een van de sauna’s voor de volledige beschrijving, te profiteren van korting, reviews te lezen en nog veel meer!

Wellness Leiden – 11,0 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Op slechts een kwartier afstand van Noordwijk vindt u vlak onder Leiden een zeer geschikte sauna. Wanneer u deze sauna met uw partner bezoekt zult u hier niks te klagen hebben. Laat u verwennen door een van de specialisten tijdens hamam, een rasul behandeling of een van de massages. Verder kunt u hier terecht voor een beauty behandeling. Komt u voor een van de sauna’s? Kies uit een van deze: infrarood sauna, de panorama sauna of een van de vele andere sauna’s. Overige faciliteiten: de stoomcabine, de cocoon rustruimte, kruidenbad, zwembad, whirlpool, dompelbad of het voetenbad. Klink goed? Er is nog meer. Ontspannen van al deze activiteiten doet u in de panorama sauna. U bevindt zich hier op de 11e verdieping in de binnenstad in Leiden. Tot slot kunt u blijven overnachten om uw dag perfect af te sluiten.

Sauna Warmond – 8,1 km (Warmond)

Verder kunt u in Warmond naar Sauna Warmond. Deze ligt op slechts 12 minuten rijden vanaf het centrum van Noordwijk. Sauna Warmond is een kleinschalige sauna, maar wel erg dichtbij Noordwijk!

Orange Wellness Centre – 30,3 km (Alphen aan den Rijn)

In Alphen aan den Rijn kunt u naar Orange Wellness Centre. Deze sauna is iets langer rijden. Hiervoor dient u een half uur uit te trekken. Naast de baden en de sauna’s vindt u hier een restaurant, een zonnestudio en kunt u genieten van diverse behandelingen.

Caesar Den Haag – 24,5 km (Den Haag)

In Den Haag vindt u de sauna’s van Caesar Den Haag. Hier vindt u een echte Romeinse inrichting. Dit geeft een unieke ervaring aan uw bezoek aan Caesar Den Haag. Vanaf Noordwijk rijdt u er een klein half uur over om bij deze Romeins ingerichte sauna te komen.

Spavarin – 28,6 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl
Richting Rijswijk vanaf Noordwijk? Dan kunt u Spavarin bezoeken. Naast de sauna voorzieningen kunt u zich hier ook heerlijk laten verwennen tijdens een van de behandelingen, zoals een hamam massage.

Sauna van Egmond Haarlem – 26,1 km (Haarlem)

De andere sauna in Haarlem is de Sauna van Egmond Haarlem.

Sauna Ridderrode – 28,0 km (Santpoort-Zuid)

Deze sauna is het verst van Noordwijk, maar een uitermate geschikte om te bezoeken. U kunt hier gebruik maken van een kruidentempel, een stoombad, een iglo, een kruidenbad, een whirlpool en nog veel meer.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Wellness Leiden  11,0 km  15 min.
 Sauna Warmond  8,1 km  12 min.
 Orange Wellness Centre  30,3 km  27 min.
 Caesar Den Haag  24,5 km  27 min.
 Spavarin  28,6 km  27 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  26,1 km  32 min.
 Sauna Ridderrode  28,0 km  37 min.

Tot rust komen tijdens een dagje uit doet u bij de sauna – Sauna Noordwijk

Noordwijk vindt u aan de kust in Noord-Holland. Deze plaats is erg populair onder Nederlanders voor een gezellig dagje uit. Daaronder valt ook een dagje naar de sauna. Lekker relaxen in een van de sauna’s of baden. Voor uw lichaam en geest de perfect manier om te ontspannen en bij te komen van de dagelijkse drukte. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste sauna Noordwijk. Helaas hebben we geen directe sauna in Noordwijk gevonden. Op deze pagina vindt u wel een overzicht met de wellnesscentra die u hier in de buurt vindt. Wij hebben de gemiddelde beoordelingen per sauna hieronder vermeld.