Top 6 – Sauna Delft

Wij hebben de top sauna’s uit de omgeving van Delft verzameld die goed bereikbaar zijn vanaf het centrum van Delft. Volgens ons zijn dit de beste sauna’s voor u om te bezoeken. Meer informatie vindt u door op de afbeelding te klikken.

Thermen Holiday (Schiedam) – 18,1 km

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Op slechts 20 minuten rijden vindt u Thermen Holiday in Schiedam. Bent u al bekend met Thermen Holiday? Zo niet, dan raden wij het aan om de informatie te bekijken. Op de pagina van Thermen Holiday vindt u een beschrijving, afbeeldingen en meer informatie.

Elysium (Bleiswijk) – 22,2 km

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Een andere aanrader is Elysium. Iets verderop, maar nog goed bereikbaar. Elysium is te vinden in Bleiswijk. Dit ligt richting het oosten van Delft. Elysium wordt speciaal gemaakt voor het grote zwembad met sterrenhemel aan het plafond. Verder vindt u een uniek aanbod aan sauna’s. Elysium is niet te missen voor degene die geniet van een dagje naar de sauna. Zorg dat u genoeg tijd vrijmaakt wanneer u naar Elysium gaat. Naast de sauna heeft u tal van baden om uit te kiezen. Vele saunaronden dus! Met ongeveer 26 minuten rijden vanaf Delft bent u bij Elysium in Bleiswijk.

Wellness Leiden (Leiden) – 26,2 km

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

Nog een aanrader is Wellness Leiden. Iets kleiner dan beide voorgaande, maar een die wij kunnen aanbevelen. Bij Wellness Leiden wordt namelijk gezegd: “Ontspannen op hoog niveau”. En dit wordt letterlijk bedoeld. U bevindt zich namelijk op de 11e verdieping van het Level gebouw in het centrum van Leiden. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de hele stad. Vanaf Delft doet u er met de auto iets meer van een half uur over om bij Wellness Leiden te komen.

Spavarin (Rijswijk) – 6,4 km

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Indien u niet op zoek bent naar de bovenstaande, maar naar een andere sauna in de omgeving dan hebben wij nog een aantal opties voor u. In Rijswijk kunt u naar Spavarin. Spavarin heeft voor velen veel te bieden. U kunt er terecht voor een bezoek aan de sauna, een van de baden, de zonnestudio of een behandeling. Zo kunt u een massage nemen of hamam behandeling nemen. Tot slot kunt u aan het eind van de dag eten in het restaurant of overnachten bij Spavarin in Rijswijk.

Centre du Lac (Pijnacker) – 9,7 km

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Centre Du Lac is een kleine 20 minuten rijden van Delft, maar heeft veel te bieden op het gebied van wellness. Er is een ruim aanbod aan sauna’s, aan baden en mogelijkheden voor behandelingen. Bekijk de pagina van Centre du Lac voor meer informatie.

Caesar Den Haag (Den Haag) – 16,2 km

Naast alle wellness mogelijkheden kunt u bij Caesar Den Haag ook terecht voor diverse groepslessen of andere activiteiten. Caesar Den Haag heeft een fraaie inrichting. Wanneer u vanuit Delft deze sauna wilt bezoeken doet u er ongeveer 23 minuten over.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Thermen Holiday  18,1 km  20 min.
 Elysium  22,2 km  26 min.
 Wellness Leiden  26,2 km  33 min.
 Spavarin  6,4 km  14 min.
 Centre Du Lac  9,7 km  19 min.
 Caesar Den Haag  16,2 km  23 min.

Een leuk dagje uit naar de sauna in Delft

In het centrum van Zuid-Holland een dagje uit in Delft? Het beste beleefd u uw dag uit door een sauna Delft te bezoeken. Met het ruime aanbod sauna’s in Nederland tegenwoordig is het vaak lastig om de geschikte te vinden. Daarom helpen wij van Wellnesscentrum Nederland u graag in dit zoekproces. Op deze pagina vindt u alle informatie over de sauna’s in de buurt van Delft.