Top 12 sauna Amstelveen

Ontkomen aan de dagelijkse sleur en stress of op zoek naar een dagje ontspanning? Dat kan in de buurt van Amstelveen. Wij geven u hier de informatie over sauna Amstelveen. We hebben alle sauna’s op deze pagina bij elkaar gehaald. Zo bieden wij een totaal overzicht van de sauna’s in de buurt van Amstelveen. We hebben de top sauna’s genomen. Verder hebben we de afstand van Amstelveen naar de betreffende sauna in de onderstaande tabel geplaatst. Zo helpen wij u graag bij het vinden van een geschikt wellnesscentrum.

Sauna Amstelland – 7,8 km (Uithoorn)

Bent u op zoek naar de sauna in Uithoorn die vlakbij Amstelveen ligt? Dan bent u op zoek naar Sauna Amstelland. Deze sauna beschikt over een spa, diverse sauna’s, een restaurant en u kunt hier terecht voor Reiki, massages of een van de beauty behandelingen.

Zuiver Amsterdam – 3,3 km (Amsterdam)

Op slechts een aantal kilometer van het centrum van Amstelveen vindt u Zuiver Amsterdam. Dit wellnesscentrum is niet alleen een van de top sauna’s in Amstelveen. Zuiver Amsterdam is een zeer bekende sauna in Nederland. Het heeft een moderne inrichting en er is voor iedereen veel te beleven. Op het gebied van wellness heeft Zuiver Amsterdam veel te bieden. Verder kunt u hier ook blijven eten in het restaurant of blijven overnachten. De afbeeldingen op de pagina van Zuiver Amsterdam geven een duidelijke indruk van de moderne inrichting.

SpaSereen – 34,7 km (Tienhoven)

Een ander wellnesscentrum die goed bereikbaar is vanaf sauna Amstelveen is SpaSereen. Het duurt een half uur voordat u vanaf het centrum van Amstelveen bij SpaSereen bent. Echter is het voor velen de rit waard, gezien SpaSereen ook tot de top van Nederland behoort. Verder vindt u in Uithoorn (vlak onder Amstelveen) Sauna Amstelland.

De Sauna van Diemen – 9,7 km (Diemen)

In Amsterdam hebben we nog een aantal geschikte sauna’s kunnen vinden. Een sauna hiervan is de Sauna van Diemen. Deze ligt op slechts 13 minuten rijden vanaf Amstelveen. De Sauna van Diemen is onlangs gerenoveerd.

Wellness 1926 – 11,8 km (Amsterdam)

Een andere sauna in Amsterdam is Wellness 1926. Ontsnap aan de drukte in deze toeristische stad en geniet van een heerlijk hamam massage, een van de sauna’s of maak gebruik van de zonnestudio. Op 18 minuten rijden vanaf sauna Amstelveen vindt u Wellness 1926.

Sauna Deco – 8,9 km (Amsterdam)

Aan de Herengracht in Amsterdam vindt u Sauna Deco. Deze sauna is 23 minuten rijden als u met de auto vertrekt uit het centrum van Amstelveen.

Spa Wellness Weesp – 17,1 km (Weesp)

In Weesp vindt u Spa Wellness Weesp. Dit ligt richting het noord-oosten van Amstelveen. U doet er ongeveer 17 minuten over om hier te komen. Spa Wellness Weesp is een onderdeel van Fitland en is een echte aanrader.

Sauna Den Ilp – 17,1 km (Den Ilp)

Boven Amsterdam vindt u het plaatsje Den Ilp. In Den Ilp is de sauna Den Ilp te vinden. Dit is een modern ingerichte sauna en binnen 24 minuten bent u van Amstelveen bij Sauna Den Ilp.

Sauna Centre Haarlem – 22,1 km (Haarlem)

In Haarlem kunt u naar Sauna Centre Haarlem. Deze sauna is slechts 23 minuten rijden vanaf Amstelveen. Hier kunt u relaxen in de sauna’s, wordt u vriendelijk ontvangen en er is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een zonnebank.

Sauna van Egmond Haarlem – 22,2 km (Haarlem)

Een andere sauna in Haarlem is de Sauna van Egmond Haarlem. Hier kunt u gebruik maken van de sauna, een beauty behandeling, er is een restaurant en u kunt er gebruik maken van de baden.

Sauna Ridderrode – 31,3 km (Santpoort-Zuid)

Bij Sauna Ridderrode in Santpoord-Zuid zijn er talloze leuke faciliteiten. Er is een caldarium, een kruidentempel, er zijn diverse sauna’s en er worden tevens opgietingen gehouden in de sauna’s.

Thermen La Mer – 32,9 km (Almere)

Thermen La Mer heeft maar liefst 7 sauna’s te bieden, er is een mooie sauna tuin en er zijn veel baden te vinden, waaronder een Osmaans badhuis! Wanneer u 25 minuten de tijd neemt om in de auto te zitten bent u vanaf Amstelveen al bij deze sauna.

  Wellness   Afstand van Amstelveen   Reistijd
 Zuiver Amsterdam  3,3 km  7 min.
 SpaSereen  34,7 km  29 min.
 Sauna Amstelland  7,8 km  11 min.
 De Sauna van Diemen  9,7 km  13 min.
 Wellness 1926  11,8 km  18 min.
 Sauna Deco  8,9 km  23 min.
 Spa Wellness Weesp  17,1 km  17 min.
 Sauna Den Ilp  23,0 km  24 min.
 Sauna Centre Haarlem  22,1 km  23 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  22,2 km  22 min.
 Sauna Ridderrode  31,3 km  28 min.
 Thermen La Mer  32,9 km  25 min.