Top 8 – Sauna Zoetermeer

Hieronder zijn de beste sauna’s in de omgeving van Zoetermeer te vinden. Voor iedere sauna is uitgebreide informatie te vinden. Klik op een van de sauna’s voor alle informatie.

Elysium – 12,2 km (Bleiswijk)

Elysium in Bleiswijk, Zuid-Holland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Elysium
€42,50
€26,50
38% korting!
Call to action pijl

Vlak onder Zoetermeer vindt u Elysium in Bleiswijk. Voor pure ontspanning gaat u hier naartoe. Het ruime aanbod aan sauna’s en baden is niet alles. De voorzieningen zijn speciaal ingericht en geven een unieke beleving aan uw verblijf bij Elysium. Op de pagina van Elysium hebben we alle faciliteiten uitgebreid uitgewerkt, zodat u over alle informatie beschikt. Verder hebben we een aantal afbeeldingen geplaatst. Op de grote afbeelding op de pagina ziet u het zwembad en de sterrenhemel in het plafond.

Thermen Holiday – 32,1 km (Schiedam)

Thermen Holiday in Schiedam, Zuid-Holland: entree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Thermen Holiday
€38,52
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Een andere top sauna in de omgeving is Thermen Holiday. Deze is te vinden in Schiedam. Richting het zuid-westen van Zoetermeer. Het is iets verder weg dan Elysium, maar ook een topper in Nederland. Zowel voor Elysium als Thermen Holiday houden we alle acties en deals in de gaten. Check voor uw bezoek dus even Wellnesscentrum Nederland. Zo betaald u niet langer teveel dan nodig is.

Centre du Lac – 8,5 km (Pijnacker)

2 tickets voor een heerlijke saunadag bij Centre du Lac!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Een heerlijk ontspannen saunadag bij Centre du Lac voor 1 persoon!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Centre du Lac
€38,00
€27,95
26% korting!
Call to action pijl

Op slechts 12 minuten van Zoetermeer vindt u Centre Du Lac. Centre Du Lac is gevestigd in Pijnacker. U treft hier in totaal 9 verschillende sauna’s aan, een aantal ontspannende baden en er is zelfs een ijsgrot te vinden.

Spavarin – 12,5 km (Rijswijk)

Spavarin
€25,00
€22,50
10% korting!
Call to action pijl
Dagentree Cityspa Spavarin + arrangement
€25,00
€19,50
22% korting!
Call to action pijl
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
€159,00
Call to action pijl

Wanneer u met de auto vertrekt uit Zoetermeer dan is het ook ongeveer 12 minuten rijden naar Rijswijk voor Spavarin. Naast de sauna’s kunt u hier ook een hamam behandeling nemen of blijven overnachten.

Wellness Leiden – 15,2 km (Leiden)

Dagentree bij BLUE Wellnessresort Leiden
v.a. €1,-
Call to action pijl

In het centrum van Leiden kunt u op de 11e verdieping van het Level gebouw ontspannen van de faciliteiten bij Wellness Leiden. Wellness Leiden is onderdeel van Fitland en een geschikte dag uit. Naast dat u geniet van het wellness geeft de locatie een extra unieke ervaring. U bevindt zich in het zwembad met een uitzicht over de stad.

Caesar Den Haag – 16,2 km (Den Haag)

In Den Haag vindt u Caesar Den Haag. De inrichting van Caesar Den Haag geeft u een speciale belevenis. Op de bovenste afbeelding op de pagina van Caesar Den Haag ziet u de inrichting van het zwembad. Vanuit Zoetermeer is deze sauna ongeveer 20 minuten rijden.

Orange Wellness Centre – 25,5 km (Alphen aan den Rijn)

In Alphen aan den Rijn kunt u Orange Wellness Centre bezoeken. Hier vindt u de faciliteiten die nodig zijn om een geschikt dagje wellness te beleven. Een overzicht van de faciliteiten is te vinden op de pagina van deze sauna. Vanuit Zoetermeer doet u er met de auto een klein half uur over.

Spa Gouda – 23,1 km (Gouda)

Spa Gouda is ook ongeveer een klein half uur rijden vanaf Zoetermeer. Een sauna met persoonlijke aandacht, een fraaie inrichting en leuke faciliteiten. Meer informatie vindt u op de pagina van deze sauna.

  Wellness   Afstand van Zoetermeer   Reistijd
 Elysium  12,2 km  12 min.
 Thermen Holiday  32,1 km  26 min.
 Centre Du Lac  8,5 km  12 min.
 Spavarin  12,5 km  12 min.
 Wellness Leiden  15,2 km  25 min.
 Caesar Den Haag  16,2 km  20 min.
 Orange Wellness Centre  25,5 km  29 min.
 Spa Gouda  23,1 km  27 min.

Een geschikt dagje naar de sauna in de omgeving van Zoetermeer

Tussen Den Haag en Gouda vindt u Zoetermeer. Een stad met meer dan 120.000 inwoners. Op zoek naar een dagje uit dus. Niets is fijner dan een dagje naar de sauna. U geniet, ontspant en het is gezond voor uw lichaam. Gezien het grote aanbod sauna’s in Nederland is het niet altijd even makkelijk om een geschikte sauna te vinden. Graag helpen we u een handje verder. Op deze pagina vindt u de beste sauna’s die goed bereikbaar zijn vanaf Zoetermeer. Helaas hebben we geen sauna gevonden in Zoetermeer. We hebben het beste aanbod in de omgeving genomen. Zoals u hieronder kunt ziet ziet u verschillende blokken. Deze zijn klikbaar. Wanneer u doorklikt vindt u alle informatie over de sauna. Wij hopen dat u spoedig zult ontspannen in een van de sauna’s!